Resultaten voor streekkrant adverteren

   
streekkrant adverteren
 
Home - Brasschaatse Film.
Het blad wordt al zon zestig jaar GRATIS over alle brievenbussen van Brasschaat, Gooreind en Wuustwezel verdeeld. Dankzij de vele zoekertjes, lokale berichtjes, fotos van het verenigingsleven en advertenties van de middenstand, heeft ons blad een hoge leesdichtheid en dus een flink bereik.
ikkoopuwhuis.be
Editiepajot: Laatste artikels van Sint-Pieters-Leeuw.
Commerciële partners, advertenties en vacatures. Felix en Nadia uit SINT-PIETERS-LEEUW zijn een gouden koppel. Marc Sluys 24 sep 2022. Verwenzondag met een levende bibliotheek en een vertelbel in LEEUW. Marc Sluys 24 sep 2022. GOOIK - Gooikse scholenveldloop voor het goede doel Inkendaal op vrijdag 23 september.
dehuisopkoper.be
Regiotalent.
Met meer dan 15 data en locaties per jaar is dit een evenement dat je als werkgever niet mag missen. Boek je stand aan betaalbare tarieven én profiteer van een grootschalige mediacampagne radio, online en offline advertenties. Adverteren kan op verschillende niveaus.
PRIMEUR: De Weekkrant-Streekkrant-Hier Sint-Truiden stopt ermee - Truineer.
Hierin zijn er ook regionale verschillen en de regio Sint-Truiden/Tienen bleek niet meer in stand te houden We zullen die regio dan ook met andere middelen moeten bewerken Daarvoor zijn er alternatieven, en de digitale weg is er n van; klonk het bij Roularta.
Reclamebladen in Mechelen - Mechelen Mapt.
Het vroeger verdeelde Centrumblad, van de persen van de Mechelse Drukkerijen op de IJzerenleen, is verdwenen. Het is ondertussen vervangen door de qua inhoud zeer gelijkende Passe-Partout, maar de foto's' zijn nu in kleur. Zo ook krijgen de Mechelaars wekelijks gratis in hun bus De Streekkrant, gedrukt op de persen van Roularta in Roeselare.
Advertenties van Toerisme Scheldeland in subregionale media-initiatieven - Sectorwebsite Toerisme Oost-Vlaanderen.
Toerisme Scheldeland kan adverteren in subregionale media print en houdt daarbij rekening met 2 aspecten.: Het Strategisch Beleidsplan Toerisme Scheldeland vermeldt dat door inzetten van media en opzetten van samenwerkingsmogelijkheden, het imago van de regio verhoogd kan worden bij de eigen bevolking. Door het stimuleren van 'toerisme' in de eigen streek ontstaat ambassadeurschap bewustmakingsproces, wat Scheldeland nodig heeft om naamsbekendheid te vergroten. Tegelijkertijd moeten steden en gemeenten proactiever benaderd worden om Scheldeland initiatieven gratis op te nemen in de gemeentelijke infobladen. Gemeentebesturen kunnen zich op die manier eenvoudig als partner van Scheldeland profileren. Op basis van enkele criteria kan Toerisme Scheldeland in 2016 beslissen om advertentieruimte aan te kopen in een subregionale uitgave bijvoorbeeld in een toeristische publicatie van een stad of gemeente.: is een uitgave van een stad of gemeente of een aantal steden/gemeenten binnen Scheldeland; maar geen gemeentelijk infoblad. de inhoud van de publicatie is overwegend toeristisch-recreatief. bij voorkeur in samenwerking met een medium bijvoorbeeld De Zondag, Streekkrant, enz zodat de publicatie rechtstreeks tot bij de toerist komt.
De Zondag en De Streekkrant niet op papier Showbizzsite.
De Zondag en De Streekkrant niet op papier. Wel op het scherm, niet op papier. Uitgeverij Roularta heeft besloten om minstens tot eind april geen gedrukte editie te maken van 'De' Zondag'' en 'De' Streekkrant'. In volle coronacrisis willen bedrijven en handelszaken niet meer adverteren en dus daalden de inkomsten uit reclame tot een absoluut dieptepunt.
Sticker Geen" reclamedrukwerk" Lendelede.
Er worden 2 soorten stickers aangeboden.: NEE gratis pers / NEE reclamedrukwerk geen Streekkrant, geen t Gazetje, geen Lendelééft wel Aldi, Lidl en Albert Hein. JA gratis pers / NEE reclamedrukwerk geen Streekkrant, wel t Gazetje, wel Lendelééft wel Aldi, Lidl en Albert Hein.
't' Fonteintje De nummer 1 in uw regio.
Wekelijks commercieel regionaal infoblad. 't' Fonteintje De Streekkrant is reeds méér dan 65 jaar verankerd in de regio Deinze, Kruishoutem, Gavere. Uw krant verschijnt op tabloidformaat en is volledig 4-kleuren. Bovendien wordt deze krant huis-aan-huis verdeeld met een oplage van 48.965 exemplaren.
Zoekertjes De Streekkrant.
Kies hier de editie s.: De Streekkrant Magazine Herentals Lier. Deze Streekkrant Magazine Mol Geel. DW Genk Maasland. De Streekkrant Vlaamse Ardennen Zottegem. De Streekkrant Magazine Heist Haacht Aarschot. De Streekkrant Kortrijk. De Streekkrant Middenkust - Blankenberge. De Streekkrant Roeselare-Izegem.

Contacteer ons