Resultaten voor kinderfeestje hasselt

   
kinderfeestje hasselt
 
Groepen Feestformules Verjaardagsfeest Plopsa.
Plopsa Indoor Hasselt. Plopsa Station Antwerp. Plopsa Indoor Coevorden. PLOPSA GIFT BOX. Vier jouw verjaardag in Plopsaland De Panne! Zin in een feestje om nooit meer te vergeten? Breng een bezoek aan Plopsaland De Panne met al jouw vrienden en leef je uit op heel wat spannende en spectaculaire attracties!
kinderfeestje hasselt
Verjaardag kinderfeestje - Feesten overige Hasselt - Wattedoen.be.
Alle activiteiten met kinderen. Verjaardag kinderfeestje Hasselt. Pony te huur met begeleiding. Lieve leuke kinder-pony te huur, met begeleiding. Aan huis of locatie waar het feest wordt gehouden, omgeving Maastricht. Pony loopt voor een karretje, kinderen maken een rondje, om de beurt.
klimmuur OLYMPIA.
Wij hebben gordels voor elke maat en leeftijd, maar kinderen jonger dan 13 jaar mogen enkel klimmen onder begeleiding van een volwassene ook in de boulderzaal. Begeleiders die zelf niet klimmen hoeven geen inkom te betalen. Gordel en zekeringsapparaat worden gratis ter beschikking gesteld.
Verjaardagsfeestjes Kinepolis België.
Animatie springkasteel, glijbaan, steps, hoola hoops, basket., Elk kind ontvangt een Kids menu popcorn drankje tijdens de film. Enkel op woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag en tijdens vakanties. Programma en spelletjes geschikt voor kinderen van 5 min tot 10 max jaar.
Enthousiaste vrijwilligers kinderactiviteiten in Bezoekerscentrum Kiewit Hasselt Natuurpunt.
Home Vacatures Enthousiaste vrijwilligers kinderactiviteiten in Bezoekerscentrum Kiewit Hasselt. Enthousiaste vrijwilligers kinderactiviteiten in Bezoekerscentrum Kiewit Hasselt. Ligt de natuur je nauw aan het hart? Heb je af en toe een paar uur tijd? Ben je graag bezig met kinderen? Heb je drie keer ja geantwoord? Dan is Bezoekerscentrum Kiewit Natuurpunt op zoek naar jou! Regelmatig vinden er publieksactiviteiten plaats in Bezoekerscentrum Kiewit waar Natuurpunt zich als vereniging kan voorstellen. We zoeken mensen voor het begeleiden van verschillende kinderactiviteiten, zoals toffe interactieve wandelingen of knutselen met de natuur of het begeleiden van een kinderfeestje.
Pretland Binnenspeeltuinen.
EIGEN DRANK EN PICKNICK IS NIET TOEGESTAAN! Betalen kan bij ons BIJ VOORKEUR ookmet uw betaalkaart Bancontact/Maestro. Bekijk hier onze menukaart. Kinderfeestje in Pretland! Verjaardagstaarten zijn NIETtoegestaan. Je kan uitnodigingen hier downloadenof kom ze ophalen tijdens openingsuren in een van onze vestigingen. Hasselt Linter Gent Moeskroen Aalst Harelbeke.
Woodkid - Je kan de boom in! En wij gaan mee.
Wij willen dat kinderen opnieuw naar buiten trekken en hen de kans en goesting geven om vrij te spelen in de natuur. Bij ons ga je op eigen tempo en niveau op ontdekking om nieuwe dingen te leren, zonder schrik om fouten te maken.
Gezinnen en kinderen.
Met de expo DressUndress gaat Modemuseum Hasselt op zoek naar antwoorden. Eén blik op de modegeschiedenis en het is al snel duidelijk dat die spanning tussen verhullen en onthullen beïnvloed wordt door tijdgebonden normen en waarden. Wat mensen in een bepaalde periode denken over het lichaam, schoonheid, seksualiteit, fatsoen, bescheidenheid of gender krijgt vorm in de mode.
Maison Beau.
Maison Beau, een ware wellness sensatie op een rustige en zeer goed gelegen locatie. De warme inrichting brengt u in oosterse sferen waar u zich dadelijk in thuis voelt. De vele kaarsjes maakt het extra romantisch. U huurt volledig privé ons sauna-complex af om met uw partner, gezin of vrienden te genieten van alle rust en luxe. Na 1 jaar te open zijn, hebben we ZILVER behaald bij de wedstrijd Belgische sauna awards onder welnessconcept, als 2 de uit heel België. Hier zijn we dan ook héél fier op. Het schoonheidssalon hebben we gesloten vanaf 01 juni 2020 en we gaan enkel nog verder met de prive sauna.
Lasershoot Bilzen.
Naast de lasershoot kan je niet alleen genieten van de lekkerste gerechten in onze Brasserie Biesegek maar kunt u ook een spannende EscapeRoom spelen. Voor de jongsten tot 14 jaar is er een super grote indoor speeltuin waar ze naar hartelust kunnen vertoeven en ravotten.

Contacteer ons