Resultaten voor winkelstraat antwerpen

   
winkelstraat antwerpen
 
Alles wat je wilt weten over het winkelen in Antwerpen.
Maar wist je dat je in ook heel goed kan winkelen in de modestad van Belgie? Antwerpen kent ontzettend veel leuke wijken en winkelstraten waar je heel goed kan shoppen! Lees verder voor meer tips voor winkelen in Antwerpen! Dé winkelstraat in Antwerpen: Meir.
winkelstraat antwerpen
De bekende winkelstraat van Antwerpen - Reizigersbeoordelingen - Meir - Tripadvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. De bekende winkelstraat van Antwerpen - Meir. Antwerpen - Wat te doen. 25 van 193 dingen om te doen in Antwerpen. Overige, Bezienswaardigheden en monumenten, Pittoreske wandelgebieden, Wijken Meer.
gevelrenovatie antwerpen
Antwerpen en Oostende voeren eenrichtingsverkeer voor voetgangers in winkelstraten in. Deel dit artikel. Loading.
Redactie en Belga 5 mei 2020, 09:02.: In Antwerpen zullen pijlen op de grond de looprichting aangeven en moeten shoppers zo veel mogelijk rechts houden. Door maximaal rechts te houden, beletten we dat mensen elkaar moeten kruisen op het trottoir, legt de Antwerpse schepen van Middenstand Koen Kennis N-VA uit. Het principe is dat ze dan rechts een winkel binnenstappen en ook rechts afslaan als ze de winkel verlaten. Zo zal niemand tegen de stroom in gaan. Dit is vooral nodig in winkelstraten met smalle trottoirs, maar we zullen dit ook toepassen op de Meir. 'Wie' weet liggen die mensen in de supermarkt over 2 weken bij ons. Ook Oostende zal in de grootste winkelstraten eenrichtingsverkeer invoeren met een circulatieplan. De kuststad zal verder bijhouden hoeveel mensen er in de drukste zones aanwezig zijn. Via een app zal iedereen in realtime kunnen volgen hoeveel mensen er aanwezig zijn in de winkelstraat.
Shopping in Antwerpen.
Deze winkelstraat van een halve kilometer lang is langs beide zijden bezaaid met winkels: van bekende grote warenhuizen tot charmante kleine boetiekjes. Met bekende merken als Zara, H&M, WE, Jack Jones, Pull&Bear, Score, Peek Cloppenburg, Bershka, Levi Strauss en C&A heeft het centrum van Antwerpen voor iedereen wat wils.
Luxury Shoppen - Antwerpen City App.
Nieuws, interviews blogs. Tijdens deze wandeling loopt u vooral langs de meest luxe winkels van heel Antwerpen. Tijdens deze wandeling loopt u vooral langs de meest luxe winkels van heel Antwerpen. Dan gaat het om winkels zoals: Chanel, Vuitton, Tommy Hilfigger enzovoort.
Wintersolden in Antwerpen - Wintersolden België.
Populaire winkelstraten en pleinen. De Meir is de grootste en drukste winkelstraat van Antwerpen. De huurprijzen van de panden op de Meir zijn niet min, dus je vindt er vooral grote en bekende ketens, denk aan H&M, Primark en Mediamarkt.
Voorjaarslezingen Onderzoekscentrum Ruusbroecgenootschap Universiteit Antwerpen.
een gelegenheid creëren voor het Ruusbroecgenootschap om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen haar onderzoeksdomein. De Voorjaarslezingen vinden in 2020 plaats op vrijdagnamiddagen in maart, april, mei en juni op de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen. Locatie: Rodestraat 14, lokaal Annexe via ingang Lange Winkelstraat, 2000 Antwerpen.
Is de Meir in Antwerpen vergane glorie? Ik" raad de winkelstraat niet aan bij toeristen" VRT NWS: nieuws.
do 07 nov 2019 18:47.: Ik kom niet graag op de Meir, Het is geen gezellige winkelstraat en Er zijn alleen nog maar pop-upwinkels en outlets, zijn zinnen die u de laatste tijd vaker hoort van winkelende mensen in Antwerpen.
Koopzondag Antwerpen 2023 - Koopzondagen.info.
Laat de innerlijke shopaholic in u los en geniet van een welverdiend middagje shoppen in winkelstraat de Meir. Elke eerste zondag van de maand organiseert de stad Antwerpen koopzondage: een extra dag waarop de winkels geopend zijn en u zich alsnog kan ontspannen na een drukke werkweek.
Korte Winkelstraat 9 in Antwerpen Antwerpen - Postcode bij adres.
Korte Winkelstraat 9 bus 1 Van Boendalestraat 2 Korte Winkelstraat 11 Van Boendalestraat 4 Korte Winkelstraat 13 bus 1 Korte Winkelstraat 13 bus 2 Korte Winkelstraat 13 bus 3 Korte Winkelstraat 13 bus 101 Korte Winkelstraat 13 bus 102 Korte Winkelstraat 13 bus 201. Korte Winkelstraat 9 in Antwerpen op de kaart.

Contacteer ons